PDPAOLA naše nová závislost

Pink and Brown Classic Feminine Beauty Website

Co je PDPAOLA za značku a kde se vlastně vzala?

Tak hezky od začátku. PDPAOLA je poměrně mladý brand. Vznikl v roce 2014 v Barceloně a to díky sourozencům Paole a Humbertem. Jejich cíl byl jasný - splnit si sen. Ještě se vrátím k tomu, že se jedná o mladou značku, která je sice na trhu 7 let, ale během té doby se stala uznávanou módní značkou, kterou nosí řada známých osobností. V roce 2021 pokračuje PDPAOLA v každoročním exponenciálním růstu a rychle se stává jednou z předních značek v mezinárodním prostoru šperků. V PDPAOLA jde o vytváření kousků, které vám umožní vyjádřit se svým autentickým způsobem. V duchu značky se skrývá dobrodružství sebeobjevování, oslava toho, kým jste a kým se toužíte stát. 

Sourozenci jsou inspirováni rodinou silných a mnohostranných žen. Jejich touha byla vytvořit značku, která by mohla rezonovat s dnešní moderní ženou a doprovázet ji v mnoha rolích, které v životě zastává.

PDPAOLA nás velmi uchvátila a teď vám jí chceme, co nejvíce přiblížit. Věříme, že si jí stejně zamilujete jako my ve withus.

 

KOLEKCE & DESING

Krása v detailech

PDPAOLA každý rok vynese jedenáct nových prêt-à-porter kolekcí. Každá kolekce je vytvořením nového světa pro ženu dneška, která je stylová, nezávislá a sama sebou. PDPAOLA tomu říká vzpurná elegance. Závazek kvality je základním pilířem každého klenotu PDPAOLA. Kolekce jsou vyráběny ze stříbra 925, 18 karátového zlata, mosazi, polodrahokamů a zirkonů. Kromě toho, že tyto materiály procházejí přísnými kontrolami kvality a jsou pečlivě vybírány, činí každý kus originálním a jedinečným. Dílny se skládají ze skvělého týmu řemeslníků, kteří se spojili s avantgardní technologií a přinášejí každému šperku výjimečnou povrchovou úpravu. Odborné znalosti ručně vyráběných detailů a vysoká přesnost nástrojů v našich zařízeních nám umožňují vytvořit každý kus s nejvyšší úrovní poptávky.

Pink and Brown Classic Feminine Beauty Website-2

 

Musím se přiznat, že jsem šperky nenosila, možná jsem je nosit ani neuměla. Když jsem se poprvé setkala s PDPAOLOU prostě jsem ty šperky chtěla nosit pořád.  Opravdu jsem se do nich zamilovala, tyto šperky jsou jiné, odliší vás od ostatních, jsou velmi zajímavé a nebudete je chtít sundat. Určitě vás lidi kolem budou chválit, budou se ptát, kde jste ty náušnice koupila. Tedy alespoň já jsem se s tím setkala. V tu chvíli se zrodila myšlenka, že bych byla ráda, kdyby se tyhle šperky dostali na withus.  

Jsme autorizovaný e-shop a veškeré šperky dodáváme v originálním balení této značky. 

Vyberte si šperk, který vás vystihuje.

WITHUS#WITHLOVE ❤

 

Pink and Brown Classic Feminine Beauty Website-3

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz